CASA HARGHITA
0722.337.108
AcasaRezervariGalerie si OferteTur VirtualContact
Politica de confidentialitate

Pe website-ul nostru se solicita informatii personale din partea utilizatorilor care doresc sa ne contacteze. Daca doriti sa ne contactati, este necesar sa completati, in formularul de contact, numele dumneavoastra, numarul de telefon si o adresa de email. Aceste date le colectam pentru a putea sa va raspundem la mesaj. Daca nu ne oferiti informatiile solicitate, nu va vom putea contacta.

Prin trimiterea unui mesaj prin formularul de contact va dati consimtamantul sa va contactam folosind datele personale pe care le-ati introdus si sa stocam aceste date in baza noastra de date.

Acestea sunt protejate prin faptul ca accesul la ele se face prin introducerea unui nume de utilizator si a unei parole.

Ele nu vor fi folosite, vandute, transferate sau facute publice fara consimtamantul dumneavoastra.


Va informam de asemenea asupra faptului ca aveti dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra personale.

Va prezentam un extras din regulamentul GDPR ce face specificatie la acest aspect:

O persoana vizata ar trebui sa aiba dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal care o privesc si "dreptul de a fi uitata", in cazul in care pastrarea acestor date incalca prezentul regulament sau dreptul Uniunii sau dreptul intern sub incidenta caruia intra operatorul. In special, persoanele vizate ar trebui sa aiba dreptul ca datele lor cu caracter personal sa fie sterse si sa nu mai fie prelucrate, in cazul in care datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile in care sunt colectate sau sunt prelucrate, in cazul in care persoanele vizate si-au retras consimtamântul pentru prelucrare sau in cazul in care acestea se opun prelucrarii datelor cu caracter personal care le privesc sau in cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestora nu este conforma cu prezentul regulament. Acest drept este relevant in special in cazul in care persoana vizata si-a dat consimtamântul când era copil si nu cunostea pe deplin riscurile pe care le implica prelucrarea, iar ulterior doreste sa elimine astfel de date cu caracter personal, in special de pe internet. Persoana vizata ar trebui sa aiba posibilitatea de a-si exercita acest drept in pofida faptului ca nu mai este copil. Cu toate acestea, pastrarea in continuare a datelor cu caracter personal ar trebui sa fie legala in cazul in care este necesara pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si de informare, pentru respectarea unei obligatii legale, pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta din exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul, din motive de interes public in domeniul sanatatii publice, in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

(66)Pentru a se consolida "dreptul de a fi uitat" in mediul online, dreptul de stergere ar trebui sa fie extins astfel incat un operator care a facut publice date cu caracter personal ar trebui sa aiba obligatia de a informa operatorii care prelucreaza respectivele date cu caracter personal sa stearga orice linkuri catre datele respective sau copii sau reproduceri ale acestora. In acest scop, operatorul in cauza ar trebui sa ia masuri rezonabile, tinand seama de tehnologia disponibila si de mijloacele aflate la dispozitia lui, inclusiv masuri tehnice, pentru a informa operatorii care prelucreaza datele cu caracter personal in ceea ce priveste cererea persoanei vizate.

Casa Harghita © 2016
designed by
webcsoftPolitica de confidentialitate
Our Office

Sat Vacanta Constanta 

0241.513.738 (non stop)

0722.337.108 (intre orele 10-22)

Fax: 0241.650.185